Doorgaan naar artikel
Gelekte Watch Dogs 3-details beloven een originele setting
Patrick van Meijl
Patrick van Meijl
Redacteur
Profiel

Naast de roddels dat de setting Londen zou zijn en dat de officiële aankondiging tijdens de E3 zal plaatsvinden, zijn er nu nog meer gelekte Watch Dogs 3-details boven water gekomen. Deze keer gaat het vooral over inhoudelijke details van het spel. Zo zou de hoofdpersoon Sarah heten en van Aziatische afkomst zijn. Ze werkt voor een anti-terreureenheid en moet infiltreren in een hackergroep om deze van binnenuit kapot te maken. Aangezien de nieuwe setting Londen zou zijn, zijn wapens veel schaarser en volgens de geruchten gebruik je tijdens het spel alleen maar niet dodelijke wapens zoals tasers en wapenstokken.

Verder kan Sarah skaten, is ze beoefend in parkour en houdt ze wel van wat graffiti spuiten. Natuurlijk zijn er ook missies buiten het hoofdverhaal en deze zullen onder andere te maken hebben met het oprollen van drugsbendes. Hier heeft Sarah een hekel aan aangezien haar broer is gestorven aan een overdosis.

Zoals altijd moet je geruchten met een korrel zout nemen en zeker als ze zo specifiek zijn als deze. Watch Dogs 3 heeft nog geen releasedatum, maar zou volgens geruchten nog dit jaar uitkomen.