Doorgaan naar artikel
Activision heeft Call of Duty: Modern Warfare aangekondigd
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

Het mag voor de meeste mensen dan misschien een vrije dag zijn, maar niet voor de mensen bij Activision. Vandaag hebben zij namelijk Call of Duty: Modern Warfare aangekondigd. De naam komt niet helemaal uit het niets, want er gingen de afgelopen weken al flink wat geruchten rond. Bij de aankondiging hoort natuurlijk ook een prachtige trailer en die kun je bovenaan de pagina bekijken. Patrick Kelly, Creative Director en co-Studio Hoofd van Infinity Ward, zei het volgende over de nieuwe game:

Iedere keuze in de vormgeving is gemaakt met de spelers in gedachten. Met het uitbrengen van Modern Warfare willen we de community samenbrengen. Allereerst zijn we van plan om voor Modern Warfare cross-play mogelijk te maken tussen PC en console. Ook verwijderen we de traditionele seizoenspas, zodat we meer gratis maps, content en leuke community-events kunnen bieden voor iedereen. En dit is slechts het begin – er komt nog veel meer aan.

Goed nieuws voor liefhebbers van een goede campagne, want deze komt weer terug. De singleplayer-ervaring van Call of Duty: Modern Warfare zal je meenemen langs diverse grote Europese steden. Daarnaast zal het natuurlijk ook weer een multiplayer-modus bevatten.

Call of Duty: Modern Warfare zal op 25 oktober verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en pc.