Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Over enkele maanden kunnen we ons weer opmaken voor een nieuwe uitvoering in de FIFA-reeks. Elk jaar proberen ze een zo goed mogelijke ervaring te bezorgen aan de fans. Zojuist heeft EA Sports de FIFA 20-verbeteringen bekendgemaakt.

Op de site van EA Play worden enkele verbeteringen genoemd die in de aankomende FIFA-game toegepast zullen worden. De punten kwamen voort uit verschillende feedbacksessies met de fans. Er wordt voornamelijk gesproken over de verbetering van de gameplay. Zo zal onder andere de kunstmatige intelligentie van de verdedigers onder handen worden genomen, maar ook het timed shot, wat vorig jaar werd toegevoegd, wordt verbeterd. Ook andere acties zoals schieten, dribbelen en het maken van acties zal onder de loep worden genomen.

Het duurt nog wel even voordat de nieuwe FIFA in de winkels ligt, dus we kunnen de komende tijd nog wel wat meer nieuwtjes verwachten. De aanwezige spelers, clubs en stations zullen dan onder meer bekend worden gemaakt. EA blijft zich bezighouden met de feedbacksessies om zo meer informatie te verzamelen om dit in het volgende deel te verbeteren.