Doorgaan naar artikel
Bigben en Cyanide doen Tour de France 2019-aankondiging
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

De Giro d’Italia is net achter de rug en helaas moest onze Tom Dumoulin vroegtijdig de handdoek in de ring gooien. Hij heeft zijn pijlen nu gezet op de Ronde van Frankrijk en die wedstrijd begint op 6 juli. Fans kunnen gelukkig al eerder aan de slag met de game. Bigben en Cyanide hebben vandaag namelijk de Tour de France 2019-aankondiging gedaan en het blijkt dat we al deze maand op onze digitale fiets kunnen stappen.

In deze game kun je als een van de 761 wielrenners deelnemen aan de meest bekende wielerwedstrijd ter wereld. Daarnaast zijn er nog twee belangrijke modi toegevoegd aan de game:

Online Multiplayer: voor de eerste keer kun je het opnemen tegen andere wielrenners in een online-multiplayer-stand voor maximaal vier spelers tegelijk. Voor nog meer spanning en sensatie zijn er dit jaar ook weer speciale uitdagingen waarin je het spektakel van afdalingen en de intensiteit van sprints kunt ervaren! Probeer hierin de beste tijden neer te zetten om naar de top van de online-klassementen te stijgen.

The World Championships: in deze nieuwe modus kunnen spelers een team of nationaal team aanvoeren. Wanneer de resultaten van je wielrenner aan het eind van het seizoen goed genoeg zijn, kan hij worden geselecteerd om zijn land te vertegenwoordigen tijdens het wereldkampioenschap om de legendarische regenboogtrui te winnen!

Tour de France 2019 zal op 27 juni verschijnen voor PlayStation 4 en Xbox One.