E3 2019: Uitgebreide Dragon Quest Builders 2-trailer toont wat er in het spel te doen is

Rutger Engel, 11 juni 2019
Profiel

De persconferentie van Square Enix was een waar feest, maar door al het grotere geweld hebben een boel mensen misschien de Dragon Quest Builders 2-trailer over het hoofd gezien. Toch is deze zeker de moeite waard, want we zien wat er allemaal in de game te doen is. Om eerlijk te zijn lijkt het alsof er wel héél verschillende activiteiten zijn, dus we vragen ons af hoe dit allemaal overzichtelijk blijft.

Daarnaast is er goed nieuws voor de mensen die niet kunnen wachten: Square Enix heeft aangekondigd dat er op 27 juni een demo komt voor PlayStation 4-bezitters, waarbij we alvast kennis kunnen maken met het verhaal en de gameplay.

Weet je nog niet of je de game moet pre-orderen of gaat wachten? Bekijk dan even de lijst met pre-order-bonussen hieronder:

  • Alle pre-orders: Ontvangen een in-game Medicinal Herb-decoratie, een Dragon Quest-logo-decoratie en een Chimaera Wing-decoratie
  • Fysieke pre-orders bij geselecteerde retailers: Ontvangen een schattige magneetsheet met daarop de helden, bouwblokken en iconische Slimes.
  • Digital pre-orders:  Ontvangen in-game Sigil Blocks die spelers hun huizen laat versieren met icoontjes van zon, sterren, maan, water en ziel, naast een DRAGON QUEST BUILDERS 2-thema voor hetPlayStation 4-systeem.
  • PlayStation Plus-gebruikers: Ontvangen vanaf 12 juli een pixeldecoratie en een portret van Legendary Heroes.
  • Spelers met opgeslagen gegevens van DRAGON QUEST BUILDERS: Ontvangen de klassieke Builder Outfit uit het eerste deel en de unieke Dragonlord’s Throne.

Dragon Quest Builders 2 verschijnt 12 juni op PlayStation 4.