Doorgaan naar artikel
Games voor PlayStation Plus juli 2019 zijn bekend
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

Normaal gesproken is Microsoft eerder met het aankondigen van de Games with Gold dan Sony met de games voor PlayStation Plus. Deze maand is Sony echter eerder met de line-up voor PlayStation Plus juli 2019, maar of we daar nu heel erg gelukkig van worden, dat weten we nog niet. Volgende maand kan iedereen met een abonnement op PlayStation Plus Pro Evolution Soccer 2019 en Horizon Chase Turbo gratis downloaden.

Pro Evolution Soccer 2019, of PES 2019 zoals iedereen het noemt, is de enige concurrentie voor FIFA 19, maar helaas is het een stuk minder populair. Dat heeft vooral te maken met het ontbreken van verschillende licenties. Mocht je het spel nog niet hebben, wat niet erg waarschijnlijk is als je fan bent van de serie, dan kun je het volgende maand in ieder geval gratis downloaden. Mocht je als FIFA-fan toch eens willen snuffelen aan de concurrent, dan is dit natuurlijk wel je kans.

Horizon Chase Turbo is een racegame die enorm veel wegheeft van Outrun en het kreeg behoorlijk goede recensies bij release. Maar als we eerlijk moeten zijn, is dit niet echt de grote game waar we op zaten te wachten.

Laten we hopen dat Microsoft deze maand nog wat voor ons in petto heeft, maar gezien voorgaande maanden zijn onze verwachtingen niet heel erg hoog.