Doorgaan naar artikel
Winactie: win een figurine en vrijkaarten voor Spider-Man: Far From Home
Stefan Manenschijn
Stefan Manenschijn
Profiel

Na het megaspektakel dat Avengers: Endgame was, is het weer tijd om de focus terug te leggen op films waarin een superheld centraal staat. Als eerste is het de beurt aan Spider-Man, die in Spider-Man: Far From Home op vakantie gaat naar Europa. Waar hij eerst dacht om er even lekker een paar weken tussenuit te gaan, moet hij toch in opdracht van Nick Fury op onderzoek uit naar een aantal onverklaarbare aanvallen die Europa in haar greep houden. Spider-Man: Far From Home draait vanaf nu in de bioscopen.

De vorige film Homecoming met daarin Tom Holland in de rol van Peter Parker/Spider-Man was wat ons betreft een voltreffer en ook de trailers van deze film doen ons weer verlangen naar een bioscoopbezoek. Gelukkig voor jou mogen we drie keer twee vrijkaartjes weggeven en dat is nog niet alles! Je krijgt er ook nog eens een waterfles, een traveltag en een heuse figurine bij! Wil je dus kans maken op dit fraaie prijzenpakket stuur dan het antwoord op onderstaande vraag, samen met je contactgegevens naar prijsvraag@nwtv.nl.

De ultieme liefde voor Peter Parker is natuurlijk nog steeds Mary Jane Watson. Wie vertolkte haar in de allereerste Spider-Man-trilogie?

Spider-Man: Far From Home Foto: Sony