Doorgaan naar artikel
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

Vanaf morgen vindt het grootste Fighting Game-toernooi ter wereld plaats: EVO 2019 in Las Vegas belooft weer een waar spektakel te worden voor iedereen die ook maar enigszins van vechtspellen houdt. Yoshinori Ono, producer van Street Fighter V, liet ons al geruime tijd weten dat we tijdens dit evenement eindelijk weer een nieuwe aankondiging konden verwachten. Dit werd hoog tijd, aangezien de vorige DLC, met slechts een enkel nieuw personage, alweer uit december stamt.

De nieuwe Street Fighter V-personages zijn via een fout op Steam al wat eerder gelekt dan de bedoeling was, dus heeft Capcom zelf ook maar de trailer onthuld, die je bovenaan deze pagina kan vinden. Oude favoriet E. Honda, Final Fight-veteraan Poison en niewkomer Lucia zullen vanaf deze zondag verkrijgbaar zijn. Daarnaast hopen de serieuze spelers ook dat er wat veranderingen aan de gameplaysystemen zullen komen, maar daarover is nog niets bekend.

Vanaf vandaag is de game trouwens voor een ruime week gratis te spelen, inclusief de personages van het derde seizoen. Ben je dus al een tijd benieuwd naar Street Fighter V? Dan is dit een uitgewezen kans om eens een kijkje te nemen.