Doorgaan naar artikel
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

Vandaag verscheen het financiële verslag over het eerste kwartaal van THQ Nordic. Naast een heleboel interessante cijfertjes, staan er ook een aantal leuke nieuwtjes in het rapport. Zo valt er te lezen dat ontwikkelaar Volition, sinds 2018 in het bezit van THQ Nordic, werkt aan een nieuwe Saints Row-game. Goed nieuws, want het laatste deel, Saints Row: Gat out of Hell, stamt alweer uit 2015. En dat was eigenlijk niet eens een volledige game, maar een standalone uitbreidingspakket voor Saints Row IV.

Wat ook goed is om te weten, is dat Dead Island 2 nog steeds in ontwikkeling is. Dit spel werd in 2014 al tijdens de E3 aangekondigd en daarna is het al die tijd vrij stil gebleven rond deze titel. De ontwikkeling zal nu komen te liggen bij Dambuster Studios, bekend van Homefront: The Revolution.

Ook heeft het bedrijf een aantal ontwikkelaars overgenomen, waaronder Gunfire Games (Darksiders III, Chronos, Remnant: From the Ashes) en Milestone (MotoGP, MXGP, Ride).

THQ Nordic zit in ieder geval niet stil en we hopen de komende tijd op meer nieuws van dit inmiddels Oostenrijkse bedrijf.