Doorgaan naar artikel
Klassiekers Aladdin & The Lion King krijgen remaster
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

Gamescom 2019 is weer achter de rug, maar het volgende evenement is alweer in volle gang. Echter is dit niet voor ons, maar enkel voor medewerkers van GameStop. Tijdens GameStop Con werden remasters aangekondigd van twee klassiekers uit de jaren 90, namelijk Aladdin & The Lion King. Het nieuws werd later ook nog bevestigd door het YouTube-kanaal GameXplain, want in deze video krijgen we zelfs de boxart te zien.

De spellen verschenen oorspronkelijk voor de SNES en Mega Drive en zijn nog steeds populair onder retrogamers. De nieuwe versie zal te spelen zijn met een 1080p-resolutie en ook de originele soundtracks zullen aanwezig zijn. Daarnaast zal het ongetwijfeld nog wat extra features krijgen zoals terugspoelen, want dat is tegenwoordig standaard bij dit soort re-releases.

Aangezien Aladdin & The Lion King nog niet officieel is aangekondigd, weten we ook niet wanneer de bundel precies zal verschijnen. Wel weten we dat de games uit zullen komen voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.