Vernieuwde Logitech MX Master 3-muis en toetsenbord op komst

Johan van de Westerlo, 04 september 2019
Profiel

Logitech breidt hun assortiment uit met de Logitech MX Master 3-muis en het MX Keys-toetsenbord. De muis is een vernieuwd model uit de MX-serie en is onder andere voorzien van een verbeterde technologie wat betreft het scroll-wieltje.

Logitech heeft met hun ontwikkelteam gewerkt aan een verbeterde uitvoering van een bestaande muis. De MX Master 3 is voorzien van het Mag Speed Scroll Wheel waarmee scrollen niet alleen erg snel gaat, maar ook fluisterstil is. De gebruiker kan gebruikmaken van verschillende instellingen als we het hebben over de gevoeligheid. De Master 3 kan worden gebruikt met maximaal 4000 DPI, wat voor een “normale” muis vrij hoog is. Gamingmuizen hebben overigens vaak de mogelijkheid om hoger te gaan. Ook is dit draadloze model voorzien van een extreem goede accu. Logitech geeft aan dat de muis tot wel zeventig dagen gebruikt kan worden voordat deze opgeladen moet worden. Ook zijn er bijzonder veel instellingen en applicaties toe te passen op de aanwezige knoppen zodat je de muis kan personaliseren voor jouw gemak.

Om de set compleet te maken, is ook de Logitech MX Keys aangekondigd. Het betreft een draadloos, compact en dun toetsenbord welke beschikt over verlichting in de toetsen. Door slimme sensoren detecteert het toetsenbord de geplaatste handen en verlichting in de kamer, zodat de lichtintensiteit automatisch wordt aangepast en de toetsen goed zichtbaar zijn.

Zowel het toetsenbord als de muis wordt voor de adviesprijs van €109,- verkocht en zullen later in september leverbaar zijn.