IFA19: Nieuwe Emporio Armani Smartwatch 3 breidt assortiment uit

Johan van de Westerlo, 06 september 2019
Profiel

Tijdens de IFA in Berlijn worden door verschillende fabrikanten nieuwe hardware onthuld. Zo is zojuist de nieuwe Emporio Armani Smartwatch 3 uit de doeken gedaan.

Het slimme horloge is het nieuwste model in de Armani Connected-reeks en is het meest uitgebreide model in de serie. Zo hebben de ontwikkelaars onder andere de batterijduur verbeterd, meer geheugen toegevoegd en gezorgd voor een lichter ontwerp. De behuizing is gemaakt van lichtgewicht zwart aluminium. Het horloge is overigens wel verkrijgbaar in verschillende kleurtinten. De basis zal daarbij zwart zijn, maar met accenten in de kleuren blauw, groen, geel, oranje of zilver.

De verbeterde accu wordt ondersteund door nieuwe functionaliteiten waarbij de gebruiker zelf bepaalt welke instellingen worden toegepast. Je bent hierdoor zelf in controle over je batterijduur. Middels de Extended Battery Mode kunnen gebruikers zelfs dagen genieten van hun smartwatch zonder deze tussendoor op te moeten laden. Je hebt overigens nog wel verschillende features tot je beschikking, zoals de hartslagmeter en het ontvangen van pushberichten.

De verbeterde speaker en ingebouwde microfoon zorgen ervoor dat je direct vanaf je Emporio Armani Smwartwatch 3 telefoongesprekken kunt voeren. Dit werkt voor zowel Android- als iPhone-gebruikers. Verder is het slimme horloge voorzien van 8GB opslagruimte. Deze wordt gebruikt voor de beschikbare apps, maar ook om bijvoorbeeld muziek op te slaan.

We weten dat de nieuwe Emporio Armani Smartwatch 3 vanaf oktober 2019 verkrijgbaar is, maar helaas is de prijs nog niet bekend.