Doorgaan naar artikel
Regigigas is de nieuwe EX Raid Boss vanaf november
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Update: Nu A Colossal Event voorbij is, is het wachten op tot je hem uit EX Raids kunt krijgen. Ergens later deze maand, vermoedelijk aan het einde van de maand, is het zover.

Origineel bericht: Zojuist heeft Niantic een enorme lading aan nieuws naar buiten gebracht. We vatten de drie nieuwtjes in drie berichten samen om het voor iedereen overzichtelijk te houden. Dit laatste nieuwtje draait om de nieuwe EX Raid Boss die we in november krijgen. Ergens in november, de datum is nog onbekend, komt Regigigas als EX Raid Boss naar het spel. Zoals verwacht is de terugkeer van Mewtwo met Shadow Ball dus maar tijdelijk.

Regigigas kun je al eerder krijgen door deel te nemen aan A Colossal Discovery op 2 november. Hij is overigens niet bijzonder goed als Pokémon, maar mag natuurlijk niet in je collectie ontbreken.

De andere twee grote nieuwtjes vind je hier:

Tegenwoordig zamelen we geld in voor Make-A-Wish Nederland. Wil je ons helpen, kijk dan hier wat jij kunt doen. Mis geen nieuwtje meer en word lid van onze Pokémon GO-community op Facebook, Telegram en WhatsApp.