Doorgaan naar artikel
Arran Winmai
Arran Winmai
Bordspellenredactiemanager, gameredacteur
Profiel

Op Facebook laat Jamey Stegmaier weten dat Stonemaier Games een unieke uitgave van Wingspan gaat uitbrengen om een goed doel te ondersteunen. Fans kunnen vanaf 6 november op het spel bieden.

Elk jaar organiseert Stonemaier Games een veiling voor een goed doel. Jamey nodigt dan tien bekende bordspel-reviewers of bloggers uit die elk zelf een goed doel mogen kiezen. Vervolgens mogen zij allemaal een kopie van een speciaal product gaan veilen. Stonemaier Games verdubbelt per veiling het bod met maximaal $500 en doneert dat geld dan aan het gekozen goede doel.

Dit jaar wordt er een speciale editie van Wingspan verkocht. De winnaars krijgen het basisspel en de eerste uitbreiding. Wat deze versie echter speciaal maakt, is dat de persoon die het koopt zijn vijf favoriete vogels door mag geven. Illustraties van deze vogels zullen op de voor- en zijkanten van de doos geprint worden. Zodoende zal ieder van de tien uitgaves dus uniek zijn. Ook bespreekt Jamey of de maker van het spel, Elizabeth Hargrave, de spellen wil signeren. Fans die meteen op de hoogte willen zijn als de veilingen beginnen op 6 november, kunnen zich hier inschrijven voor de Stonemaier Games-nieuwsbrief.

Unieke uitgave van Wingspan