Doorgaan naar artikel
Stefan Manenschijn
Stefan Manenschijn
Filmredactiemanager
Profiel

Het is weer oktober, de maand van Halloween en dat betekent natuurlijk dat er allerlei activiteiten rondom dit Amerikaanse feest worden georganiseerd. Avonturenpark Hellendoorn draagt ook haar steentje bij met Screams, waarbij het pretpark is omgetoverd tot een groot horrorpark. Je vindt er onder andere drie verschillende spookhuizen, 150 engerds en diverse shows. Daarnaast is er om 19:00 uur, voorafgaand aan de Streams-avonden, een grote vuurwerkshow.

In totaal worden er twee zaterdagen georganiseerd met dit thema, op 19 en op 26 oktober en op die laatste datum kun jij daarbij zijn! Je mag dan samen met een vriend(in) gezellig griezelen bij Screams en krijgt daarbij nog eens gratis toegang tot een spookhuis. Heb je dus stalen zenuwen, beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet reis jij volgende week af naar het duistere bos bij Hellendoorn voor de griezelnacht van je leven. Stuur het antwoord en je contactgegevens naar prijsvraag@nwtv.nl om kans te maken.

Horrorfiguren kennen we in vele soorten en maten, maar de engste vinden wij toch wel die verminkte man met messen als vingers die een zwart-rood gestreepte trui draagt.