Doorgaan naar artikel
Officiële Overwatch Switch-lanceertrailer onthuld
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

De Shooter van Blizzard is al enkele jaren oud, maar is vanaf nu ook beschikbaar op de console van Nintendo. Om dit te vieren hebben ze de officiële Overwatch Switch-lanceertrailer onthuld.

Overwatch is een cartoon-achtige shooter waarbij spelers kunnen kiezen uit verschillende soorten personages met elk hun specifieke eigenschappen. Al vanaf de dag van de lancering drie jaar geleden is de game bijzonder populair en het wordt nog steeds massaal gespeeld. Genoeg reden voor Blizzard om de game naar de portable console van Nintendo te brengen. Daarmee kan je het altijd en overal tegen elkaar opnemen, of je nu thuis bent of op vakantie.

De Switch-uitgave is overigens exact gelijk aan de Legendary Edition op de andere platformen. Deze uitvoering brengt vijf Legendary Hero-skins, vijf Epic Hero-skins en vijf Origin Hero-Skins. Naast deze skins kan je ook een Golden Loot Box krijgen, maar dat is alleen wanneer je de game voor 31 december 2019 koopt. Deze Loot Box geeft je nog een extra Legendary-voorwerp dat je in de game kunt gebruiken.

Overwatch is vanaf nu enkel digitaal beschikbaar voor de Nintendo Switch.