Doorgaan naar artikel
Battlefield V War in the Pacific-update vanaf volgende week beschikbaar
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Eerder deze maand werd er al een update doorgevoerd, waardoor de spelers in de nieuwe map Operation Underground het tegen elkaar kunnen opnemen in de smalle straten en tunnels van een treinstation. Vanaf volgende week staat de Battlefield V War in the Pacific-update op de planning.

De update, die overigens gratis is voor Battlefield V-bezitters, brengt onder andere nieuwe maps met zich mee; namelijk: Iwo Jima, Pacific Storm en Wake Island. Echter, komt de laatstgenoemde pas in december naar de game. Ook worden er nieuwe wapens toegevoegd en nieuwe facties waarmee gespeeld kan worden. Het is na volgende week mogelijk om te strijden voor de Verenigde Staten of voor Japan. Als nieuwe wapens worden de M1 Grand en M1919A6 beschikbaar gesteld, maar ook het Katana-zwaard en een vlammenwerper behoren tot het arsenaal. Met dit nieuwe hoofdstuk zullen, door de weken heen, ook verschillende skins, wapens en nog veel meer worden vrijgespeeld.

Mocht je nu eens willen ruiken aan Battlefield V en alles wat daarbij hoort, dan kan je van 1 tot en met 4 november de game gratis uitproberen.