Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager / Public Relations
Profiel

Sommige spelers hebben er al heel even aan mogen proeven, maar vanaf volgende week is het echt zover. Dan krijgen alle level 40-spelers van Pokémon GO, mits ze het examen halen, toegang tot Wayfarer. Daarmee kunnen we voor het eerst formeel aangevraagde plaatsen voor Wizards Unite, Ingress en Pokémon GO keuren. Om Nederlandstalige spelers op weg te helpen hebben we eerder al een speciale guide gelanceerd, die we samen met Ingress-spelers die al veel langer mogen goedkeuren hebben geschreven:

De Wayfarer-checklist!

Met de wereldwijde lancering van Wayfarer voor de deur lijkt het ook niet meer lang te duren voor Pokéstop Submissions voor iedereen beschikbaar zijn. Niantic CEO John Hanke zei tijdens de aankondiging het volgende:

“So worldwide people will be able to submit and rate and review these locations. That’s for GO now, and it’ll be in other games in the future. You can imagine that Harry Potter: Wizards Unite, and other games as they come online, will also share this capability”

Dit lijkt tevens aan te kondigen dat ook het aanvragen er aan zit te komen, formeel moet dit echter nog bevestigd worden. Als het zover is lees je het natuurlijk via Facebook, Telegram, WhatsApp.