Uitgever Bigben heeft AO Tennis 2 aangekondigd

Erwin Voorn, 11 november 2019
Profiel

Het tennisseizoen zit er weer bijna op voor dit jaar. De beste acht geklasseerde spelers bij de mannen zijn inmiddels begonnen aan de ATP Finals. Daarna is het tijd voor een welverdiende vakantie, want in januari gaat het hele circus weer opnieuw beginnen met de eerste Grand Slam-toernooi van het jaar: de Australian Open. Vorig jaar verscheen met AO Tennis voor het eerst een tennisgame speciaal voor dit toernooi. Waar dit jaar werd overgeslagen, komt de game komend jaar weer terug. Uitgever Bigben heeft nu dan ook AO Tennis 2 aangekondigd.

Begin volgend jaar mag je met je favoriete tennissers virtueel een balletje slaan op het hardcourt van Melbourne. Dit tweede deel zal een carrièremodus bevatten, waarin je als talentvolle speler je via de anonieme achterste gelegen tennisvelden probeert op te werken naar het centre-court.

Het tevens vorig jaar verschenen Tennis World Tour gooide geen hoge ogen. Of AO Tennis 2 dat wel gaat lukken, zullen we vanaf 9 januari 2020 te weten komen. Dan verschijnt deze tennisgame voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.