Doorgaan naar artikel
Pinkpop maakt eerste namen voor 2020 bekend
Tessa Peters
Tessa Peters
Redacteur
Profiel

Sinterklaas moet zijn stoomtrein (ja, trein!) Nederland nog binnenrijden, maar dat weerhoudt ons er niet van om alvast vooruit te blikken naar juni 2020. Pinkpop maakte vandaag namelijk de eerste namen van de line-up bekend, inclusief twee van de drie headliners.

De vrijdag begint sterk met twee grote, gevestigde namen. De Britse band Keane komt wederom naar Landgraaf en de Red Hot Chilli Peppers sluiten de dag af. Zaterdag is die eer aan zanger en rapper Post Malone, eerder op de dag speelt rockband Deftones. Op zondag spelen Disturbed en Zara Larsson, om maar even twee tegenpolen te noemen, maar de headliner voor die dag is nog niet bekend.

Pinkpop vindt in 2020 niet plaats in het pinksterweekend, maar van vrijdag 19 tot en met zondag 21 juni. De ticketprijzen zullen hetzelfde zijn als bij de afgelopen editie: €110,- voor een dagticket en €230,- voor een heel weekend (inclusief servicekosten). Wil je erbij zijn? Zorg dan dat je op 23 november om 10.00 uur klaar zit met al je apparaten en een stabiele internetverbinding. Koop je kaartjes via www.ticketmaster.nl of fysiek bij Buro Pinkpop in Geleen. Zo weet je zeker dat je geldige tickets hebt.

Twijfel je nog? Misschien kan onze sfeerimpressie van vorig jaar je overtuigen!