Doorgaan naar artikel
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

Een Twitter-gebruiker was aanwezig bij het Kingdom Hearts Orchestra Osaka-concert en heeft hier meer informatie over Kingdom Hearts III Re:Mind opgepakt. Voor wie het niet weten, dit is de gratis content-update die ergens in de komende maanden moet verschijnen.

Melanie zegt hier dat de DLC volgende maand zou verschijnen, maar meldt ook dat het kon betekenen dat de trailer ervoor volgende maand komt. Daarnaast zou er een Photo Mode, een Slideshow Mode, een Fast Pass Mode en Black Code Mode komen. De Photo Mode spreekt voor zich en met de Slideshow Mode kan je deze foto’s achter elkaar zetten en met achtergrondmuziek en overgangen een diavoorstelling maken.

Veel interessanter zijn de Fast Pass Mode en Black Code Mode. In de Fast Pass Mode zal het spel ongelooflijk makkelijk worden: elke vijand is met een enkele klap te verslaan. De Black Code Mode laat je juist meer tweaken aan de moeilijkheids-instellingen om het extra lastig te maken.

We zijn benieuwd naar de officiële informatie over deze nieuwe spelmodi, maar dat de gratis update vol met content zit, is inmiddels wel zeker.