Doorgaan naar artikel
Jaime Andreas
Jaime Andreas
Redacteur
Profiel

We moesten er even op wachten, maar de eerste volledige No Time to Die-trailer is nu te bekijken. Voor de vijfde en laatste keer kruipt Daniel Craig in de huid van spion 007, James Bond. No Time to Die wordt weer een ouderwets spektakel met een dramatische schurk, mooie vrouwen en de beste gadgets.

In No Time to Die heeft 007 zich teruggetrokken en leeft hij een rustig leventje op Jamaica. Helaas komt aan die rust snel een einde als er om zijn hulp wordt gevraagd door een oude vriend van de CIA. De missie om een vermiste wetenschapper te redden, blijkt veel gevaarlijker dan verwacht. James Bond krijgt in deze film te maken met een mysterieuze schurk die gevaarlijke, moderne technieken gebruikt.

Niet alleen Daniel Craig als James Bond is iets om naar uit te kijken. Acteur Rami Malek, onder andere bekend door zijn Oscar winnende rol als Freddie Mercury in Bohemian Rhapsody, neemt de rol van Bond-schurk Safin op zich. Zoals iedere schurk in James Bond-films is zijn gezicht bedekt met littekens en zijn dramatische cape maakt het plaatje helemaal af.

Léa Seydoux keert terug in de rol van Madeleine Swann, het vriendinnetje van 007, maar ook Ana de Armas en Lashana Lynch zijn te zien als killervrouwen. Daarnaast zien we ook weer oude vertrouwde acteurs terug, zoals Ralph Fiennes als M, Naomie Harris als Miss Moneypenny en Ben Whishaw als Q.

No Time to Die is 4 april 2020 te zien in bioscopen.