Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager / Public Relations
Profiel

We mogen al sinds enige dagen Jumanji: The Next Level weggeven en komende week zal onze recensie nog verschijnen, maar dinsdag waren we ook aanwezig bij de rode loper-première in de Dolby Cinema-zaal in Vue Hilversum. Samen met andere journalisten en een hoop bekende Nederlanders, zoals Brainpower en Rob Geus, mochten we de film kijken onder het genot van een popcorn en een drankje.

Ons oordeel over de film in het algemeen volgt op een later moment, maar we kunnen alvast wel verklappen dat zoals altijd de Dolby Cinema een zeer welkome aanvulling is op de toch al indrukwekkende beleving die een bioscoop biedt. Alhoewel we zeker niet altijd voorstander zijn van 3D, voegt de techniek bij deze film wel echt iets toe. Juist door de subtiele details die je met momenten ziet. De Dolby Cinema zorgt voor de perfecte complementenring van de beleving. Dolby Vision brengt een zeer breed kleurenspectrum met zich mee wat zeker in de kleurrijke omgeving goed tot zijn recht komt. Dolby Atmos, het geluid in de zaal, zorgt ervoor dat je midden tussen de dieren zit, precies zoals het bedoeld is.

Jumanji: The Next Level is een van de klappers in de bioscopen dit najaar en de komende weken dus onder andere in Dolby Cinema bij Vue Cinemas te zien.