Evolution Raid Day-guide met de belangrijkste informatie!

Jeffry van Geel, 07 december 2019
Profiel

We hebben voor vandaag een kleine Evolution Raid Day-guide geschreven waarmee we jullie willen helpen om de dag zo goed mogelijk door te komen. We hebben de belangrijkste informatie van verschillende spelers elders in de wereld verzameld, aangezien voor hen de Evolution Raid Day reeds voorbij is.

Pokémon:

Van 11.00 uur tot en met 14.00 uur zit er op alle gyms die geen EX Raid hebben in de komende periode een raid. Dit kunnen maar liefst negen verschillende Pokémon zijn en hieronder zie je ze allemaal als shiny, want dat kunnen ze allemaal zijn:

De Pokémon zitten er drie uur en wisselen dus niet per gym.

Bonussen:

Er is gedurende het evenement één bonus, namelijk vijf extra gratis raidpassen. Omdat je er maar één per keer bij je kunt dragen, zul je moeten spelen om ze allemaal te krijgen. Zover nu bekend krijg je na de evenementtijden geen passen meer.

Ga niet voor Charizard, Venusaur en Blastoise

Het klinkt misschien gek, maar met Community Day in het achterhoofd adviseren we je om niet voor de laatste evoluties te gaan, maar voor de starters en de eerste evoluties. Mocht je van hen een goede vangen dan kun je ze volgende week namelijk gewoon evolueren en de speciale aanval krijgen.

Houd ons in de gaten!

Wij zullen niet de gehele raidday spelen, maar ook alles volgen om ons heen. Mochten er nog belangrijke tips zijn, dan delen we ze via Facebook, Telegram en WhatsApp.