Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager / Redacteur
Profiel

Natuurlijk is het komende zomer weer tijd voor een nieuwe editie van CampZone en dit keer is dit er niet zomaar een. Het is namelijk de twintigste keer dat het evenement wordt georganiseerd en natuurlijk gaat dit gevierd worden! Met de terugkeer van zeepvoetbal, Pokémon GO, de Ultimate Allround Gamer-competitie en de CampZone Kermis brengt de organisatie een aantal klassiekers terug, maar ze gaan ook verder met een aantal successen van vorig jaar. Dit is overigens pas het topje van de ijsberg als het aankomt op activiteiten, want het programma zal ook dit jaar weer bomvol zitten!

Daarnaast is NWTV alweer voor het vijfde jaar op rij aanwezig als partner op het evenement dus ook wij hebben een klein jubileum te vieren. Net als voorgaande jaren zullen er een aantal NWTV-activiteiten zijn, waaronder natuurlijk de Pokémon GO-competitie. Wat we verder gaan doen, zal de komende maanden langzaam maar zeker duidelijk worden.

Natuurlijk willen we ook delen dat de kaartverkoop van start is! Je kunt hier je tickets bestellen. Doe dit voor 1 april en profiteer van de laagst mogelijke prijs!

CampZone is de ideale combinatie tussen vakantie, gaming en heel veel sociale activiteiten. In 2020 vindt het evenement plaats van 24 juli tot en met 3 augustus. De locatie is nog niet helemaal zeker, meer hierover volgt uiterlijk eind volgende maand.