Doorgaan naar artikel
Resident Evil 3 Remake-teaser bevestigt het nieuwe oude horroravontuur
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

Na de lekken van vorige week kon het eigenlijk al niet meer misgaan, maar zojuist is de game eindelijk onthuld tijdens de State of Play van Sony. In de Resident Evil 3 Remake-teaser zien we dat we wederom een oud horrorverhaal in een nieuw jasje gaan krijgen. Nemesis zal voor velen een iconische gameschurk zijn geworden, dus om hem weer terug te zien met de technieken van vandaag de dag, is iets waar we erg enthousiast van zullen gaan worden.

Resident Evil 2 Remake werd door veel mensen goed ontvangen, zo ook door ons, en wordt door veel outlets genomineerd voor de titel ‘Game of the Year’. Een remake van deeltje drie is dus zeker iets om naar uit te kijken. Op 3 april 2020 is het zover, dus dat is slechts vier maanden van ons verwijderd. Mensen die de game kopen, krijgen ook gratis het online spel ‘Project Resistance‘, een co-op-shooter die een beetje doet denken aan Left 4 Dead.

Mocht je je afvragen hoe het kan dat dit spel zo snel na het vorige deel kan komen, dan is daar een simpel antwoord op: Capcom heeft twee Resident Evil-teams die tegelijkertijd aan verschillende games werken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat dit een afgeraffeld product zal worden. Bekijk onderstaande video voor een boodschap van de producers en wat gameplay-beelden: