Doorgaan naar artikel
Niantic kondigt verschillende Pokémon GO januari-events aan!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Zojuist heeft Niantic een aantal van de Pokémon GO januari-events aangekondigd. Helaas nog geen nieuws over Community Day, maar wel de volgende zaken:

Nieuwe Team GO Rocket Special Research

Eigenlijk hadden we niets anders verwacht, maar in januari is er natuurlijk weer een nieuwe Team GO Rocket Special Research, maar die is nu ook bevestigd. Tevens is zeker dat je Shadow Moltres krijgt als je de research voltooit. Je moet hem dan wel in januari voltooien.

Nieuwe Research Breakthrough

Na twee maanden van legendaries als Research Breakthrough (de wekelijkse beloning uit de box) is het nu tijd voor Lapras. Die kan uiteraard shiny zijn, maar dat is niet het meest bijzondere. Wel bijzonder is dat hij Ice Shard kent als aanval, die overigens ook al verkrijgbaar was tijdens de Lapras Raid Day. Helemaal nieuw is de aanval dus niet.

Egg-citing Adventure Sync Hatchathon

Het eerste evenement begint al op 2 januari om 22.00 uur in de avond, met de volgende bonussen en extra’s:

  • Het evenement duurt tot en met 16 januari 22.00 uur
  • Je krijgt extra Stardust, Rare Candies en een Unova Stone bij een bepaalde Adventure Sync-afstand
  • Je kunt bepaalde Pokémon met Party Hats krijgen uit eieren en in het wild (meer informatie volgt)

Nieuwe raidboss: Heatran

Vanaf 7 januari 22.00 uur tot en met 4 februari 22.00 uur verschijn Heatran terug in raids. Dit keer kan de Legendary echter ook voor het eerst shiny zijn. Een extra reden dus om op hem te gaan jagen. Er zijn geen Raid Hours aangekondigd, maar we verwachten eigenlijk gewoon iedere woensdag een raid hour.

Unova nouveau in the new year

Niantic sluit het bericht af met een groet, “Unova nouveau in the new year”, en vervolgens het bericht dat we nieuwe Unova Pokémon kunnen verwachten in het spel. Wanneer wordt niet gezegd, dus dat is nog even afwachten.

We zijn benieuwd naar alle ontbrekende informatie over deze Pokémon GO januari-events en melden het jullie natuurlijk via Facebook, Telegram en WhatsApp als we meer informatie hebben!