Doorgaan naar artikel
Jaime Andreas
Jaime Andreas
Redacteur
Profiel

Het lijkt een luxe voor Tom Holland dat hij zoveel baantjes heeft, maar door het filmen van Spider Man, komt Sony’s Uncharted in de problemen. Travis Knight, regisseur van Bumblebee, is niet langer regisseur van de film. Bovendien wordt de film hierdoor nog even uitgesteld.

Het is de bedoeling dat Uncharted een nieuwe regisseur krijgt en een nieuwe datum. Het is ook niet de eerste keer dat een regisseur de film moet verlaten. Het huidige scenario is gemaakt door Rafe Judkins en Art Marcum & Matt Holloway, die eerder aan Iron Man hebben gewerkt. De film is gebaseerd op de succesvolle Playstation-videogame Uncharted, gemaakt door Naughty Dog. Daarnaast blijven ook Tom Holland en Mark Wahlberg verbonden aan de film.

Tom Holland zal aankomende zomer aan de derde Spider Man werken. Eerder dit jaar kwam de schrik dat Spider Man niet langer deel zou uitmaken van het Marvel Universum door conflict tussen Disney en Sony, maar dat is opgelost. Uncharted zal een volgend project van Holland zijn met Sony.

Uncharted wordt het eerste echte project dat Playstation Productions en Sony Pictures samendoen. Ze werken hecht samen om een film te maken die het gevoel van game goed vertaald.