Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Het jaar 2019 zit erop en dat betekent dat het tijd is om te kijken wat er allemaal nu echt goed was! Wat was de beste game, welk evenement was het tofste en welke film moet je sowieso gezien hebben? We geven jullie met de NWTV-Awards 2019 de kans om te bepalen welke producten het beste waren volgens jullie en je stemt niet alleen om de beste producten te kiezen! (lees onder het stemblok verder).

Stem op de game-awards

Stem op de film-awards

Stem op de bordspellen-awards

Stem op de festival-, beurzen- en evenementen-awards

Stem op de tech- en gadget-awards

Door op de NWTV-Awards 2019 te stemmen maak je tevens kans op mooie prijzen, wanneer je je mailadres achterlaat. Je maakt onder andere kans op een Smartphone, 360-graden Action Cam, Pokémon Sword en vele film- en goodiepakketten. Bekijk hier een lijst met alle beschikbare prijzen.

We lanceren tevens vandaag een nieuwe WhatsApp-service zodat je geen reviews, previews, specials of prijsvragen meer hoeft te missen. Hier wordt tevens ook alle informatie rondom de NWTV-Awards gedeeld, zoals waar je kunt stemmen:

Word hier lid van onze WhatsApp-groep!

Let op, deelname aan de WhatsApp-groep betekent dat anderen ook jouw WhatsApp-informatie kunnen zien. Je bent niet in staat zelf berichten te sturen in de WhatsApp-groep. Je kunt de groep op ieder gewenst moment verlaten. Wanneer de groep vol is zullen we een nieuwe groep starten.