Doorgaan naar artikel
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Razer heeft tijdens CES 2020 al een nieuwe 5G Home Router aangekondigd, maar er werd ook nog de Razer Kishi-controller uit de doeken gedaan. De controller is speciaal ontwikkeld voor de mobiele gamers onder ons.

Het betreft een universele controller speciaal ontwikkeld voor de Android- en iOS-gamers. De fabrikant had al de Razer Raiju Mobile in hun assortiment, alleen was deze enkel voor Android-gebruikers beschikbaar. Met de komst van de Kishi-controller is dit verleden tijd.

De controller moet met zijn ergonomische bouw een erg aangenaam accessoire worden die je game-ervaring op je smartphone naar een hoger niveau tilt. Daarnaast zijn alle aanwezige knoppen te gebruiken voor de acties op je smartphone. Ook is de Kishi voorzien van een accu om draadloos overal te kunnen gamen. Mocht de controller onverwachts toch leeg raken, dan kan je hem ook altijd nog middels de USB-C- of Apple Lightning-aansluiting gebruiken.

Vooralsnog is er helaas geen releasedatum of prijs bekend van deze Razer Kishi-controller, maar deze zal naar verwachting binnenkort bekend worden gemaakt.