Game, set en match met de AO Tennis 2-launchtrailer

Erwin Voorn, 09 januari 2020
Profiel

Over een paar weken staat de Australian Open weer op het programma. Deze eerste Grand Slam wordt meteen een pittige uitdaging, zo vroeg in het seizoen, want het felle zonnetje zorgt voor hoge temperaturen. Gelukkig kunnen wij gamers thuis ook genieten van de Australische zon, zonder dat we het er verschrikkelijk warm van krijgen. Uitgever Bigben en ontwikkelaar Big Ant Studios hebben vandaag hun nieuwe tennisgame gelanceerd en het is nu dan ook tijd voor de AO Tennis 2-launchtrailer.

Creëer je eigen speler en maak je opwachting als tennisprof in de uitgebreide carrièremodus. Maak kennis met je manager en deel je schema in. Goede of slechte prestaties, een praatje met de pers mag niet ontbreken. Kies je antwoorden zorgvuldig en wie weet beginnen zij en je fans van je te houden. Weet jij op te klimmen naar de top?

AO Tennis 2 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch (eShop) en pc. De fysieke Switch-versie verschijnt pas op 30 januari. Binnenkort kun je onze review op de site lezen.