Doorgaan naar artikel
Erwin Voorn
Erwin Voorn
Eindredacteur
Profiel

Nadat er eergisteren bekend werd gemaakt dat de nieuwe Yakuza-game mogelijk in het Engels gespeeld kan worden, heeft Sega nu nog meer nieuwe Yakuza: Like a Dragon-details vrijgegeven. Dankzij Gematsu weten we dat het om de Battle Arena en ondergrondse passages (dungeons) gaat.

Onder een constructiegebouw in Sotenbori, Osaki ligt een Battle Arena op je te wachten. Hier vecht je tegen sterke tegenstanders om unieke wapens en materialen te bemachtigen. Met in totaal dertig ‘verdiepingen’ valt er genoeg te knokken.

Wanneer je verder komt in het verhaal, zul je diverse ondergrondse passages tegenkomen, waar een vijandelijke organisatie hun hoofdkwartier heeft liggen. Door deze uit te schakelen kun je deze ‘dungeons’ gebruiken om Kasuga en zijn team te levelen. Hier vind je ‘onzichtbare’ vijanden die je niet in de stad tegenkomt. ‘Random encounters’ doen dus hun intrede en dat past bij de nieuwe turnbased-gevechten. Verder bevatten deze passages kluizen en kisten waar je diverse voorwerpen, wapens en materialen kunt vinden.