Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager / Public Relations
Profiel

Volgende week zondag is het tijd voor de eerste Community Day van 2020 en natuurlijk kijken we heel erg uit naar dit evenement. In aanloop naar volgende week zondag werden we eerder deze week benaderd door Marjolein, een Pokémon GO-speler met een doel! Ze vertelde dat ze voor iedere gevangen shiny tijdens Piplup Community Day vijf euro gaat doneren voor Australië.

Een vriend van me kwam ermee. We vinden het allemaal vreselijk wat er aan de hand is in Australië en natuurlijk alle beetjes helpen. Wij willen dus per gevangen shiny op Community Day een bedrag schenken aan Australië. Zo hopen wij toch nog een beetje onze bijdrage te kunnen brengen voor al het (dieren)leed in Australië“, vertelt Marjolein ons.

Wij vonden dit een zeer mooi initiatief en willen dit dan ook graag delen met al onze volgers. Uiteraard sta je er volledig vrij in om zelf bij te dragen!

“Zo kunnen we als Pokémon Community ons steentje bijdragen aan het bestrijden van de rampen en de wederopbouw van het prachtige land.”

Doneren kan op verschillende manieren en naar verschillende organisaties. Hieronder vind je de drie meest bekende:

Koppel jij Pokémon GO en een goed doel ook aan elkaar, dan horen we dat natuurlijk graag. We delen ook jouw actie dan met plezier via onze platformen: Facebook, Telegram en WhatsApp.