Doorgaan naar artikel
Britt Luttik
Britt Luttik
Redacteur
Profiel

CD Projekt Red heeft bekendgemaakt dat Cyberpunk 2077 uitgesteld is met vijf maanden. De game zou eigenlijk op 16 april uitkomen, maar nu moeten fans iets langer wachten, namelijk tot 17 september. De reden die de ontwikkelaar geeft is dat de game compleet en speelbaar is, maar er nog veel werk gedaan moet worden. Er is meer tijd nodig om te testen, bepaalde zaken op te lossen en te verbeteren. Daarom kiest de ontwikkelaar ervoor om nog iets meer tijd te nemen voor het perfectioneren van de game.

Uiteraard is het jammer voor wie al lange tijd uitkijkt naar de release van de RPG, die voor het eerste aangekondigd werd in 2012. Echter is het ook goed dat er iets meer tijd wordt genomen zodat de kwaliteit van de game beter is. Overigens is dit niet de eerste game waarvan de releasedatum verplaats, onlangs liet Square Enix weten om iets meer tijd te nemen voor Final Fantasy VII Remake.

We have important news regarding Cyberpunk 2077’s release date we’d like to share with you today. pic.twitter.com/aWdtR0grYV— CD PROJEKT RED (@CDPROJEKTRED) January 16, 2020