Final Fantasy XIV Patch 5.2-trailer en veel informatie bekendgemaakt

Rutger Engel, 06 februari 2020
Profiel

Vandaag is tijdens de Live Letter From the Producer officieel de Final Fantasy XIV Patch 5.2-trailer onthuld. Dit spectaculaire stukje zie je hierboven.

Verder is een boel informatie vrijgegeven, veel te veel om allemaal op te noemen in dit bericht. We houden het daarom bij een paar dingen. In het nieuwe deel van de ‘raid’ van Shadowbringers zullen we kunnen strijden tegen een combinatie van Ramuh en Ixion, die samen nu een soort half god, half paard vormen. Ook Ifrit en Garuda vormen een duo waar we hoogst waarschijnlijk bang voor moeten zijn. Daarnaast is er een boel content aangekondigd, waaronder de upgradebare wapens, de zogheten Relics. Er zal ook erg veel content komen voor Gatherers en Crafters, mensen die materialen verzamelen en vervolgens verwerken om kostbare spullen van te maken. Er is ook een groot gevecht met de Ruby Weapon uit Final Fantasy VII en het grootste verhaal de Shadowbringers-uitbreiding zal voortgezet worden. Er is voor fans enorm veel om naar uit te kijken. Na al zo’n achttien jaar MMO’s te spelen, kunnen we oprecht zeggen dat Shadowbringers een indrukwekkende ervaring is met continue updates, de een nog groter en beter dan de ander.

Ook zijn de Final Fantasy XIV Fan Fests voor 2020-2021 aangekondigd. November zal het Fan Fest in San Diego, Amerika, plaatsvinden, december in Nagoya, Japan en in februari 2021 in Londen, Engeland. De verwachting is dat in november bij het Fan Fest in San Diego de volgende uitbreiding aangekondigd zal worden, dus we wachten met smart! Wij waren precies een jaar geleden aanwezig op het Fan Fest in Parijs. Dit was een waar spektakel en je leest er hier alles over.

Final Fantasy XIV Patch 5.2 verschijnt 18 februari.