Doorgaan naar artikel
Pinkpop-zaterdag nog drie namen rijker
Tessa Peters
Tessa Peters
Redacteur
Profiel

Na Chef’Special heeft Pinkpop nog meer namen bekendgemaakt voor de line-up van zaterdag 20 juni. Floor Jansen, Liam Payne en Joost zullen alledrie het festival verblijden met hun komst.

Floor Jansen is al sinds 2012 de frontvrouw van de wereldwijd bekende metalband Nightwish, maar brak afgelopen jaar pas door bij het algemene Nederlandse publiek door haar deelname aan het tv-programma Beste Zangers. Al gauw kondigde ze een reeks soloconcerten aan, die in mum van tijd waren uitverkocht. Ook voor de shows van Nightwish in de Ziggo Dome in november van dit jaar zijn geen kaarten meer te krijgen. Floors optreden in Landgraaf is daarom een mooie kans voor iedereen die haar vocale bereik alsnog een keer live wil bewonderen.

Liam Payne werd bekend als een van de leden van One Direction, die in 2016 uit elkaar gingen om ieder hun eigen weg te gaan. Na verschillende singles kwam hij eind 2019 met zijn eerste album LP1. Naast de trouwe One Direction-fans zal ook zeker een breder publiek deze relaxte popsongs kunnen waarderen.

Tot slot is daar Joost. Deze 22-jarige Fries begon als YouTuber, maar is intussen uitgegroeid tot een populaire rapper. Zijn upbeat nummers zijn een mooie aanvulling op het ruime assortiment aan genres dat dit jaar op Pinkpop te zien is.

Pinkpop vindt dit jaar plaats van vrijdag 19 tot en met zondag 21 juni op het Megalandterrein in Landgraaf. De volledige line-up en meer informatie over de kaartverkoop vind je terug op www.pinkpop.nl.