Doorgaan naar artikel
Stefan Manenschijn
Stefan Manenschijn
Filmredactiemanager
Profiel

Nog niet al te lang geleden kwam het teleurstellende nieuws dat de superheldengame uitgesteld werd. Gelukkig blijft Square Enix nog wel aan ons denken en trakteren ze ons op een nieuwe Marvel’s Avengers-trailer en tonen ze ons daarnaast twee speciale edities van het spel.

Voor de allergrootste fans is er de Earth’s Mightiest Edition en deze bevat een full colour statue van Captain America (30 cm groot). Dit luxe, hoogkwalitatieve pvc-beeldje is ontworpen door de artiesten van Gentle Giant en bevat alle structuren en details van Captain America’s uniform. Daarnaast bevat deze editie ook een exemplaar van de Deluxe Edition, exclusieve SteelBook, Hulk Bobblehead, Mjölnir-sleutelhanger, Black Widow-gesp, Iron Man’s Prototype Armour Blueprints, Kamala Khans Honorary Avenger-button, speciale groepsfoto van de Avengers en 72 uur early access voordat de game op 4 september 2020 verschijnt.

Daarnaast is er nog de Deluxe Edition die een aantal in-game-extra’s bevat. Hoeveel de speciale edities gaan kosten, is op dit moment nog niet duidelijk.