Doorgaan naar artikel
Pinkpop blijft met namen strooien: Ellie Goulding en meer
Tessa Peters
Tessa Peters
Redacteur
Profiel

Slechts een week na de laatste aankondiging heeft Pinkpop wederom de line-up aangevuld. Vrijdag zullen popzangeres Ellie Goulding, rapper Frenna Deluxe en feestband Querbeat optreden, ’s zondags is het de beurt aan rockband The Last Internationale.

Ellie Goulding is al jaren niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. Vooral haar hit Love me like you do, soundtrack van de film Fifty Shades of Grey, wordt nog regelmatig gedraaid. De Haagse Frenna Deluxe, ook wel bekend als gewoon Frenna, had met zijn album Francis in 2019 het bestverkochte en meest gestreamde album van 2019 in Nederland.

Querbeat komt uit Duitsland en is misschien niet zo mainstream in Nederland, maar daarom niet minder leuk. De 13 bandleden blazen letterlijk en figuurlijk het publiek weg met hun blaas- en slaginstrumenten en zullen zeker wat voetjes van de vloer krijgen. Tot slot zorgt de Amerikaanse band The Last Internationale ervoor dat het rockgehalte op Pinkpop op peil blijft met hun rebelse bluesrock.

Pop, rap, feest en rock: op Pinkpop is dit jaar voor ieder wat wils. Mocht je erbij willen zijn, zorg dan dat je 19 tot en met 21 juni vrijhoudt in je agenda en regel je kaartje via www.ticketmaster.nl.