Doorgaan naar artikel
NWTV-redactie
NWTV-redactie
Profiel

Dit artikel is geschreven door een partner en niet door de redactie van NWTV. NWTV is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van het artikel.

Tegen ieders verwachting in blijft de waarde van de bitcoin stijgen. Waar de waarde van de munt een jaar geleden nog rond de 7.000 euro lag, behaalde de munt in februari een waarde van maar liefst ruim 10.000 euro. De handel in de bitcoin is dus zeker nog meer dan de moeite waard. Inmiddels zijn er duizenden websites en apps die je kunt gebruiken om je bitcoinhandel in de gaten te houden, het zijn er zoveel dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Welke applicaties zijn nou echt onmisbaar als ook jij in bitcoins wilt handelen of je misschien je handel wilt verbeteren? Hoe hou je het beste de constant veranderende wisselkoersen in de gaten? Hier vind je de beste apps voor jouw bitcoin handel.

Blockchain

Blockchain is dé onmisbare bitcoinwallet die gemakkelijk op je smartphone te installeren is. Via de app kun je de munten kopen en verkopen. Het bijzondere aan deze app is dat het je de mogelijkheid biedt om zowel je bitcoins als je ethereum en Stellar Lumens op te slaan, te kopen en te verkopen. Blockchain is één van de veiligste wallets die je kan vinden. Ze zorgen ervoor dat je munten veilig blijven wanneer je je smartphone verliest en het is gemakkelijk zelf weer toegang te krijgen op het moment dat je je telefoon om wat voor reden dan ook moet vervangen. Dit tezamen met een goede bescherming van je smartphone zorgen ervoor dat je munten altijd veilig zijn.

Coinbase

Als je een beginner bent in het handelen van bitcoins is Coinbase een goede app om mee te starten. Coinbase is ideaal omdat het enorm gebruiksvriendelijk is. Hier kan je geld direct overmaken vanaf je bankaccount naar je Coinbase portemonnee of koop bitcoin met Ideal. Ook ethereum en litecoin zijn via Coinbase aan te schaffen. Wat extra fijn is aan deze applicatie is dat je alerts in kan stellen wanneer jouw munt een bepaalde waarde heeft behaald. Zo wordt het extra makkelijk om de waarde van jouw investering in de gaten te houden. Coinbase is bovendien een goed beveiligde applicatie met verschillende vormen van verificatie waardoor alleen jij toegang kan krijgen tot jouw wallet.

 

View this post on Instagram

 

I’m glad I started trading ✔️

A post shared by Trading Walk (@tradingwalk) on

Blockfolio

Als je al wat meer bekend bent met bitcoins en het handelen in cryptocurrencies dan is Blockfolio dé applicatie om op je iPhone te installeren. Deze financiële app houdt jouw investeringen goed in de gaten en stuurt je notificaties wanneer een bepaalde valuta een bepaalde waarde heeft behaald. Je kan alles zelf instellen, en de app geeft je alle details en informatie over alle cryptocurrencies die er inmiddels bestaan. Dit is de app om volledig up to date te blijven met het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen. Met de snel veranderende wereld van online valuta is dit absoluut onmisbaar.

De handel in bitcoins is nog lang niet voorbij en met het groeiend aantal bedrijven die ook hun freelancers in bitcoins betalen kan het nog altijd een enorm interessante investering zijn. Deze apps zullen je er zeker bij helpen.