Doorgaan naar artikel
Jaime Andreas
Jaime Andreas
Redacteur
Profiel

Conclusie

Guns Akimbo is een hilarische en bizarre actiefilm met een rol die Daniel Radcliffe op het lijf geschreven is.

In Guns Akimbo krijgt computerprogrammeur Miles Harris een kick uit het trollen van online trollen en hij krijgt zijn grootste kick uit ‘Skizm’. Skizm is een mega-populaire ondergrondse vechtclub die hun gevechten tot de dood livestreamt. Wanneer hij weer een avondje commentaar levert op hun website, zoeken de makers van Skizm hem op. De volgende dag wordt hij wakker met twee pistolen aan zijn handen vastgemaakt en doet hij mee met het levensgevaarlijke spelletje.

Ja, het klinkt even bizar als dat het is. Daniel Radcliffe die, met pistolen aan zijn handen, zijn broek probeert aan te trekken of naar de wc wil gaan. Het is een recept voor hilariteit en wat je noemt, een interessant plot. Op bepaalde punten was deze film wellicht een beetje te bizar, maar het bleef vermakelijk om te zien.

Gek genoeg is dit een rol die Daniel Radcliffe op het lijf geschreven is. Iets wat je misschien niet zou denken, want de meeste mensen associëren hem nog altijd met Harry Potter. Deze film bewijst echter dat de tijd van toverstokken en vliegende auto’s ver achter Radcliffe ligt. Het is duidelijk dat hij veel plezier had in het spelen van de hoofdrol in deze bizarre film. Hij omarmt dat dit een bizarre film was en maakt het leuk.

guns akimbo met daniel radcliffe Foto: Gusto Entertainment

Guns Akimbo neemt zo’n beetje alles en iedereen in de zeik. Zichzelf, het internet, actiefilms; van alles maken ze goede droge grappen. Het is fijn dat deze film zichzelf niet zo serieus neemt, maakt het dragelijker om naar de bizarre elementen te kijken.

De film heeft goede actiemomenten, maar heeft ook veel punten waarop je echt geen idee hebt wat er in hemelsnaam gebeurd. Soms is het misschien iets te belachelijk, maar tegelijkertijd is dat ook wat het zo goed en lachen maakt.

Al met al een hilarische en bizarre actiefilm met een uitstekende rol voor Daniel Radcliffe. Je moet deze film niet gaan kijken met de verwachting een nieuwe geweldige Oscar-winnende film te zien, maar het is een vette film. Guns Akimbo is gewoon bizar en dat is oké.

Ben je benieuwd geworden door deze review, doe dan mee aan onze winactie en wie weet ga jij met een vriend(in) deze film in de bios zien!