Doorgaan naar artikel
Patrick van Meijl
Patrick van Meijl
Redacteur
Profiel

Het is altijd gevaarlijk als een nieuwe game lang maar niks van zich laat horen. Zo werd Atomic Heart alweer bijna twee jaar geleden aangekondigd en kregen we een jaar geleden een tien minuten-durende gameplayvideo, maar sindsdien en tussendoor is het muisstil rondom de game van Mundfish. Mensen zullen dan al snel gaan denken dat het niks is geworden, of de studio in stilte ten onder is gegaan. Gelukkig heeft de ontwikkelaar weer wat van zich laten horen met onderstaande Atomic Heart-gameplayteaser.

Hierin zien we maar iets meer dan een halve minuut aan gameplay, maar het is beter dan niets. In deze korte tijd worden wat beelden van een laboratorium getoond waar het spel zich afspeelt. Deze is van de USSR en hier voeren ze experimenten uit op robots en mensen. De griezelige sfeer die we van de eerste beelden gewend waren zijn nog steeds aanwezig en maken ons steeds meer benieuwd naar het uiteindelijke product.

Het is nog niet bekend wanneer Atomic Heart uit gaat komen. Hopelijk krijgen we met de grote gamebeurzen in de zomer weer wat meer info en niet weer een radiostilte van een jaar.