Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager / Public Relations
Profiel

Toen vanmiddag iets na 15.00 uur bekend werd dat alle evenementen tot 31 maart afgelast worden, was direct duidelijk dat ook Heroes Dutch Comic Con Spring 2020 hier last van zou hebben. De organisatie verplaatst Heroes Dutch Comic Con Spring 2020 dan ook naar 4 en 5 juli van dit jaar.

“Met pijn in het hart moeten wij melden dat we hebben moeten besluiten onze 10e editie te verplaatsen naar de zomer. Tot gisteren was er nog geen verbod op grote evenementen, maar het is niet meer verantwoord om ons event in de huidige situatie door te laten gaan. Door de onvoorspelbaarheid en onvermijdelijkheid van het virus dat volledig buiten de macht van Easyfairs valt, is het onmogelijk geworden om Dutch Comic Con op de oorspronkelijke data te organiseren. Ons evenement trekt ruim 40.000 bezoekers, waarvan wij de veiligheid en gezondheid willen en moeten waarborgen. We snappen dat dit een teleurstelling is voor alle betrokkenen die er met ons weer een feest van wilden maken. Tegelijkertijd vertrouwen we erop dat iedereen onze beslissing respecteert en dat we het jubileum alsnog samen zullen vieren op 4 en 5 juli”, Aldus Boet Havenaar, Head of Events van Heroes Dutch Comic Con.

Vooralsnog zijn wij er in juli ook gewoon bij, alhoewel net als voor de vele artiesten ook voor ons geldt dat we onze drukke agenda goed moeten raadplegen voor we dit zeker weten! Als we nieuws hebben melden we ons natuurlijk via de gebruikelijke media!