Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager / Public Relations
Profiel

Alhoewel het misschien niet direct het moment is om er op uit te trekken naar buiten, krijgen we vanaf 19 maart tijdelijk dubbele Pokéstop Submissions. Je kunt er dan dus veertien in plaats van zeven aanvragen. Ingress-spelers kunnen er zelfs achtentwintig in plaats van veertien aanvragen. De reden hiervoor is dat er recent een bug in het spel zat dat iedere aanvraag dubbel werd ingeschoten. Deze verdubbeling is geldig tot en met 30 maart.

Nu is het hebben van voldoende Pokéstops en gyms in de buurt op dit moment sowieso wel fijn, maar dat neemt niet weg dat er altijd nog aan de voorwaarden moet worden voldaan natuurlijk. Nu veel mensen binnen zitten is dit misschien ook wel het moment om Wayfarer weer een keer op te starten. Zo help je anderen natuurlijk, maar heb je ook wat extra vermaak tijdens de momenten dat je normaal weg of naar buiten zou gaan.

We laten het donderdag nog even weten als de Pokéstop Submissions verdubbeld zijn. Dat doen we natuurlijk via onze vernieuwde pagina en op sociale media: Facebook, Telegram en WhatsApp.