Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager / Public Relations
Profiel

Niantic heeft al een enorme lading aan maatregelen getroffen om het spelen zonder sociale contacten te bevorderen. Toch hebben meer en meer landen regels waardoor je niet het huis uit kunt. Wij hebben samen met onze redactie een lijst samengesteld met maatregelen waarvan wij denken dat Niantic ze nog kan nemen.

Let op! Dit zijn geen aangekondigde maatregelen, maar zaken die wij denken dat bijdragen in het goed kunnen blijven spelen tijdens deze crisis.

Hierin is ook opgenomen dat mensen nog wel incidenteel naar buiten mogen voor bijvoorbeeld het doen van boodschappen. Onderweg kun je dan alsnog wel Pokéstops spinnen bijvoorbeeld.

We willen nogmaals benadrukken dat dit geen aangekondigde maatregelen zijn, maar zaken die wij denken dat bijdragen in het goed kunnen blijven spelen tijdens deze crisis. Mocht Niantic ook echt iets implementeren dan delen we dit via onze vernieuwde pagina en op sociale media: Facebook, Telegram en WhatsApp. Heb je zelf goede ideeën, deel ze dan via Facebook! Wie weet voegen we ze nog toe.