Doorgaan naar artikel
Erwin Voorn
Erwin Voorn
Eindredacteur
Profiel

Op hun YouTube-kanaal heeft Koei Tecmo een korte, verhalende Fairy Tail-trailer online gezet. Echt heel veel van het verhaal krijgen we niet te zien, want in de anderhalve minuut zien we vooral wat beelden van een aantal personages voorbijkomen.

Fairy Tail is een JRPG naar de gelijknamige anime-serie. De leden van de Fairy Tail-guild keren na jaren eindelijk huiswaarts en zullen de reputatie van hun gevallen gilde weer in ere moeten herstellen. Gedurende je avontuur zul je een team kunnen samenstellen uit een groot aantal personages, zowel van de Fairy Tail-guild zelf als van rivaliserende gildes. Een van hen is Gildarts, een sterke S-rank magiĆ«r die ‘Crush’-magie gebruikt. Door dezelfde leden met elkaar de gevechten aan te laten gaan, zal hun onderlinge band en vriendschap steeds sterker worden. Hiermee kun je speciale “Bond Dialogue”-conversaties ontgrendelen.

Fairy Tail verschijnt op 26 juni 2020 voor PlayStation 4 en Nintendo Switch. De pc-versie komt een dag eerder uit. Daarmee komt de game nu drie maanden later uit dan aanvankelijk geschetst werd in de vorige trailer.