Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager / Public Relations
Profiel

Pokémon GO is voor heel veel spelers misschien wel één van de belangrijkste bijzaken van het leven. Tijdens een rondje wandelen, de hond uitlaten of shoppen in de stad komt al snel het spel tevoorschijn. Nu het openbare leven voor een groot deel stil ligt en het advies is om zoveel mogelijk afstand van elkaar te houden en binnen te blijven wordt er ook minder Pokémon GO gespeeld. Maar als je thuis bent en je bent level 40, dan kun je met dank aan Niantic Wayfarer jezelf toch nog steeds heel goed vermaken!

Er is namelijk geen beter moment dan nu om Wayfarer weer op te starten:

Daarnaast is het op dit moment mogelijk als aanvrager om veertien in plaats van zeven aanvragen te doen. Dit is dus het moment om in je directe omgeving nog eens goed te zoeken naar die verborgen Pokéstops zoals speeltuintjes en kunst. Juist tijdens een kleine wandeling voor een frisse neus kun je die in een zijstraatje tegenkomen.

Overigens willen we ook iedereen dringend oproepen de regels van de overheid na te leven! Want als we dit niet doen mogen we binnen de kortste keren niet meer naar buiten voor die wandeling en dan is het laatste beetje Pokémon GO wat we kunnen spelen mogelijk ook weg!

Vandaag delen we extra veel Wayfarer- en Pokéstop Submission-artikelen. Dit doen we natuurlijk via onze vernieuwde pagina en op sociale media: Facebook, Telegram en WhatsApp.