Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

In San Francisco, waar de programmeurs van Niantic werken, is het op dit moment verboden om je huis te verlaten voor niet essentiële zaken. Het ontwikkelen van een game als Pokémon GO valt hier natuurlijk niet onder en er kan dus (bijna) niet getest worden met nieuwe functies die je buiten gebruikt. Gelukkig gebruikt Niantic het moment om nieuwe algemene features te ontwikkelen die niet buiten getest hoeven te worden. De Today View is het eerste voorbeeld van een dergelijke functie, waar overigens al jaren om wordt gevraagd. Het volgende kun je er van verwachten:

  • Events: Hier kun je zien welke evenementen er op dit moment actief zijn, onderverdeeld per evenement (deze functie van Today View is niet gelijk live)
  • Pokémon in Gyms: Hier kun je zien welke Pokémon in gyms staan en hoeveel motivatie ze hebben. Je ziet tevens welke Pokémon er vandaag zijn teruggekomen uit Gyms en hoeveel PokéCoins je al hebt gehad.
  • Streaks: Hier zie je hoever je bent met je PokéStop Spin en Daily Pokémon Catch Streak
  • Upcoming: Hier vind je het nieuws rondom aankomende evenementen die nog niet actief zijn

Wanneer deze nieuwe functie in het spel komt is nog niet aangekondigd, maar naar verwachting zal er deze week een nieuwe update komen met deze functie erin! Als het zover is delen we het natuurlijk via onze vernieuwde pagina en op sociale media: Facebook, Telegram en WhatsApp.

De functie komt er overigens als volgt uit te zien: