Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager / Redacteur
Profiel

Vanaf komende vrijdag zou het tijd zijn voor Safari Zone St. Louis en alhoewel het evenement naar een nog te bepalen datum is verplaatst, is het voor spelers die hun ticket niet hebben geannuleerd wel mogelijk om een aantal van de onderdelen van het evenement lokaal te benutten. Vooral de spawns en de special research zijn thuis beschikbaar. Als extra maatregel heeft Niantic het nu mogelijk gemaakt om alles vanuit huis te doen:

  • Een Incense die tijdens de evenementtijden wordt geactiveerd duurt acht uur en zal meer Pokémon laten spawnen dan gebruikelijk (meer dan de één per vijf minuten)
  • De Special Research is volledig vanuit huis te doen en zal tevens PokéBalls als beloning bevatten om spelers gedurende de dag te voorzien van voldoende items

Het is nog altijd onbekend wat spelers uit de Special Research zullen krijgen en of er bijvoorbeeld ook een shiny Pokémon beschikbaar is komend weekend. We houden je bij nieuws hierover natuurlijk op de hoogte via onze vernieuwde pagina en op sociale media: Facebook, Telegram en WhatsApp.