Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager / Redacteur
Profiel

Update: Er is duidelijkheid, je mag dus wel samenkomen, als je maar 1.5 meter afstand houdt. Ons advies, blijf vooral voorzichtig en vermijd zoveel mogelijk andere mensen! Zeker als het niet nodig is.

Update: Er zijn op dit moment tegenstrijdige berichten op verschillende nieuwssites in Nederland! Ons advies, houd twee man maximaal aan voor buiten de wandelen tot er duidelijkheid is!

Iedereen was er al langere tijd bang voor, maar zojuist heeft de Veiligheidsraad aangekondigd dat het er nu echt gaat komen. Er komt een samenscholingsverbod voor drie of meer mensen. Ook wanneer de anderhalve meter wel wordt toegepast is het niet meer toegestaan om met grotere groepen samen te komen. De Veiligheidsraad heeft dit aangekondigd om makkelijker en beter te kunnen handhaven en tevens voor meer duidelijkheid voor iedereen.

Uitzonderingen zijn er nog wel voor gezinnen en kinderen onder de twaalf met een begeleider. Alhoewel Cobalion voor goede spelers te spelen is met drie spelers is het natuurlijk niet helemaal onmogelijk, maar voor veel spelers zal het wel bijna niet meer te doen zijn. Natuurlijk is het nog altijd mogelijk vanuit de auto, zullen de echte doorzetters als argument gebruiken. En dat klopt, maar we willen iedereen vooral oproepen om je eigen en andermans gezondheid te letten!

Mochten er meer veranderingen komen rondom deze regels, dan hoor je het via onze vernieuwde pagina en op sociale media: Facebook, Telegram en WhatsApp.