Doorgaan naar artikel
Stefan Manenschijn
Stefan Manenschijn
Filmredactiemanager
Profiel

We worden al ongeveer een jaar lang achtervolgd door geruchten dat er een Modern Warfare 2 Remastered zit aan te komen. De ene keer gaat het alleen om de campaign en dan doet plots ook de multiplayer weer mee. Dat het spel er aan lijkt te komen, staat echter wel vast. In een nieuwe Call of Duty-datamine zijn er wederom een heleboel hints opgedoken rondom de Remaster.

Zo heeft Senescallo, een bekende Call of Duty-leaker artwork gevonden in de broncode van Modern Warfare en daarnaast ook wat informatie rondom hoe het spel gereleased gaat worden. Er zijn twee scenario’s: de eerste is dat je het Ghost Pack: Oil Rig Bundle voor Modern Warfare koopt, hier krijg je de remaster gratis bij. Andersom kan het echter ook, wanneer je Modern Warfare 2 Remastered koopt, krijg je daar de Underwater Demo Team Classic Ghost Bundle bij.

Activision is voornemens om de multiplayer-mappen van Modern Warfare 2 toe te gaan voegen aan de nieuwe Modern Warfare-game, om zo niet de userbase te versplinteren. Wij wachten in ieder geval weer geduldig af.